Prachtig penthouse in hartje Amsterdam

Door toparchitect Remy Meijers

interieurarchitect remy meijers onder ander bekend van rtl w

Interieurarchitect Remy Meijers, onder ander bekend van RTL Woonmagazine, verzorgde het ontwerp en realisatie van de renovatie van dit prachtige penthouse in hartje Amsterdam.

wind house het huis wordt gekenmerkt door een zeer bijzonder

 

W.I.N.D. House

Het huis wordt gekenmerkt door een zeer bijzonder en uitgekiend ontwerp dat maximaal profiteert van het weidse uitzicht en waarbinnen de verschillende functies naadloos in elkaar overlopen.

Om ervoor te zorgen dat er sprake was van een zo groot mogelijke eenheid en zo min mogelijk onderbrekingen, werd Senso aangetrokken. Door het hele huis, met een oppervlakte van ongeveer 500m", ligt een naadloze Senso gietvloer.

domotica amp energie het huis is voorzien van een uitgebreid

Domotica & Energie

Het huis is voorzien van een uitgebreid scala aan domotica-oplossingen. Zonnepanelen, mechanische installaties, verlichting, zonwering en verwarming kunnen op een eenvoudige manier worden bediend vanaf een paneel in de zitkamer. Ook zijn diverse oplossingen toegepast die energiebesparend werken, waaronder vloerverwarming. In combinatie met een Sensovloer werkt dit energiebesparend omdat het materiaal de warmte goed doorgeeft. Omdat de Sensovloer op basis van een biopolymeer wordt vervaardigd is deze bovendien vrij van uitstoot van schadelijke emissies.

 

gepaste trots senso heeft in haar tienjarig bestaan al met v

 

 

Gepaste trots

Senso heeft in haar tienjarig bestaan al met veel grote namen uit de wereld van interieurarchitectuur mogen werken. Maar dat we nu de vloeren hebben mogen leveren in een ontwerp van UN Studio is voor ons extra bijzonder. De eenheid in het huis en de diverse slimme oplossingen sluiten naadloos aan bij onze filosofie 'Think United.' In dit ontwerp komen diverse elementen en duurzame ontwerpkeuzes als vanzelf samen in een geheel waar wij met trots aan hebben bijgedragen!

meer weten wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkhede

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden? Kom dan vooral een keer langs in één van onze showrooms.

 

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)