over senso wat ons drijft is anderen helpen waanzinnige inte

 

      Over Senso

"Wat ons drijft is anderen helpen waanzinnige interieurs te creëren"

                THINK UNITED.

 

                 - David Bols -

 "Ik prijs mij gelukkig dat ik iedere dag gepassioneerd mag werken aan iets dat ik enorm gaaf vindt."

Ik geloof dat ieder mens zoiets heeft. Iets waarvoor je 's nachts wakker gemaakt kunt worden. Iets dat zo uitdagend en leuk is om te doen dat het je energie geeft. Iets opbouwen kost veel tijd en nog meer energie, daarom is het zo belangrijk iets te doen waar je plezier in hebt.

          Think United

Think United gaat over meer dan alleen de producten die we maken. Het gaat ook over onze overtuiging dat een bedrijf wordt gevormd door de mensen die er werken. Wanneer je samen zowel succes als tegenslag kunt delen, dan ontstaat er een energie die alles met elkaar verbindt.

En die verbindende factor, die mogelijkheid om naast ruimtes ook mensen te verbinden, dat is wat ons motiveert.

Geloof in iets

De rest komt daarna

Ik denk dat wanneer je echt in iets gelooft je tot meer in staat bent dan je ooit voor mogelijk hield. En wanneer je als team ergens in gelooft, grootse dingen kunt bereiken. Geloof, denk en doe.

Werk hard, leer en blijf scherp

We zijn uitgeroepen in 2009 tot een van de vijf snelstgroeiende bedrijven van Nederland. In 2011 tot een van de meest talentvolle. In 2012 tot een van de meest succesvolle. En we hopen dat we de komende jaren nog heel veel goede dingen mogen doen.

 

Hoe we de toekomst zien

We willen verder ontwikkelen. Onze producten, onze visie. We zetten steeds meer in op ontwikkeling in milieu en veiligheid. We willen de mooiste projecten doen, klein en groot. Mensen inspireren en blij maken met vloeren en wanden. Waar ze heerlijk op kunnen wonen, werken, slapen en eten. Met elkaar, de kinderen en met collega's.

 

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)