Senso_BCRETE.jpg

  • BCRETE

    herwonnen grondstoffen

    Voor een gave stoere uitstraling

    BCRETE
over bcrete voor bcrete lieten we ons inspireren door een be

 

Over Bcrete

Voor Bcrete lieten we ons inspireren door een bedrijf uit Denemarken. Het bedrijf haalt oude, gebruikte en afgedankte visnetten uit de Noordzee waarin anders grote vissen verstrikt kunnen raken. Dat gaf ons de motivatie om te bekijken of we hier iets mee konden doen.

Omdat we geloven dat een vloer van Senso een interieur vooral moet ondersteunen zochten we naar een verfijning en een manier waarop we het materiaal op een subtiele manier konden verwerken in ons product. Daarom hebben we de visnetten laten vermalen tot een fijne poederachtige substantie. Door dit te vermengen met onze biopolymeer ontstond een prachtig subtiel maar robuust en levendig effect. Een poederachtig oppervlak met een verrijkende dieptewerking. 

 

stoer chique en duurzaam bcrete is een stoere robuuste gietv

 

STOER, CHIQUE EN DUURZAAM

Bcrete is een stoere, robuuste gietvloer. Fijn om te zien, heerlijk om op te leven en gebaseerd op een materiaal dat anderszins een levenlang negatieve impact zou hebben op het milieu.

Het fijngemalen, gepoederde restmateriaal krijgt een nieuw leven als verrijkende toevoeging voor onze HighDensity Fusion range. Op een gemiddeld project worden op die manier één tot twee oude gebruikte visnetten verwerkt.

ONZE BCRETES

BCRETE BY SENSO FUSION ACE GREY

BCRETE BY SENSO FUSION BRONZE

BCRETE BY SENSO FUSION CONCRETE

BCRETE BY SENSO FUSION INNERWOOD

BCRETE BY SENSO FUSION ZINC

BCRETE BY SENSO FUSION DOLOMITE

BCRETE BY SENSO FUSION DUNE

BCRETE BY SENSO FUSION OFF WHITE

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)