Luxe appartement in Amsterdam

Voor een actrice en regisseur

voor actrice carolien spoor en haar man regisseur jon kartha

Voor actrice Carolien Spoor en haar man, regisseur Jon Karthaus, was de verbouwing van hun appartement in Amsterdam een tijdrovende aangelegenheid. Werkelijk alles werd aangepast en toen het sloopwerk klaar was zagen ze pas hoeveel werk het zou zijn om alles naar hun persoonlijke wensen aan te passen.

bohemian chique het resultaat is evenwel smaakvol als pracht

 

Bohemian chique

Het resultaat is evenwel smaakvol als prachtig. De warme kleuren, stoffen en materialen zorgen voor een heerlijke intieme sfeer. Stijlvolle fotografie maakt het compleet. Vooral de combinatie van harde en zachte materialen zorgen voor veel diepte en een rijke uitstraling.

combineren van materialen in het appartement vindt je mooie


Combineren van materialen

In het appartement vindt je mooie combinaties van materialen. Staal en glas wisselen zich af met hout, dik wallpaper en zachte stoffen en kleden. Vooral deze combinatie zorgt voor een spannende uitstraling. De kleuren zijn sober gehouden, warme natuurtinten met af en toe een licht accent. 

Een juiste toepassing van licht geeft de ruimte vervolgens leven. Dat wordt vaak onderschat, maar licht is een belangrijk element van de inrichting en zorgt voor energie en sprankeling.

 

fusion innerwood dat is de kleurkeuze van jon en carolien ee

 

 

Fusion Innerwood

Dat is de kleurkeuze van Jon en Carolien. Een prachtige fusion van twee kleuren in een lichtgroene tint. Deze tint is iets moeilijker te combineren met andere kleuren maar geef tegelijkertijd een mooie natuurlijke uitstraling. En wanneer je andere items in die range terug laat komen zorgt het voor een prachtige warme uitstraling van je interieur.

meer weten wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkhede

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden? Kom dan vooral een keer langs in één van onze showrooms.

 

Onze showrooms >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)