De grachtenwoning van Remy Meijers

Een bijzondere combinatie van materiaal en afwerking

top designer remy meijers ontwerpt de meest prachtige woning

Top designer Remy Meijers ontwerpt de meest prachtige woningen. Voor zijn eigen grachtenpand in Utrecht koos hij een vloer van Senso in een prachtige ingetogen warme grijstint.

shades of grey in zijn nieuwe boek shades of grey spreekt re

 

Shades of Grey

In zijn nieuwe boek 'shades of grey' spreekt Remy over zijn ingetogen kleurgebruik. De spanning ontstaat door verschil in textuur en structuur en het verschil in materiaal en glansgraad. Zijn interieurs zijn ingetogen maar voelen rijk en warm. Een interieur als een warme deken, subtiel kleurgebruik en daarmee rust en eenheid.

senso fusion remy liet voor zijn eigen woning een kleur op m


Senso Fusion

Remy liet voor zijn eigen woning een kleur op maat mengen. Hij koos voor een Fusion van twee warme grijstinten die perfect pasten bij de reeds bestaande elementen als keuken, kastenwanden en sofa.

 

cooking frenzy ondanks zijn drukke bestaan is er geen dag da

 

 

Cooking frenzy

Ondanks zijn drukke bestaan is er geen dag dat Remy en zijn vrouw niet lekker eten. Ze vinden het belangrijk om ook daarin bewust te kiezen voor natuurlijke en biologische materialen. De keuken neemt dan ook een centrale plek in de woning in. Vaak gaan ze zo op in het kookproces dat ze tot 's avonds laat met vrienden aan het lange eiland staan en de tijd vergeten. De eettafel wordt dan niet gehaald, maar onder het genot van een goed glas wijn en een goed gesprek is dat ook niet erg.

meer weten wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkhede

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden? Kom dan vooral een keer langs in één van onze showrooms.

 

Onze showrooms >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)