Een volledig verbouwde villa

Tussen heerlijke landerijen en midden in de natuur

interieurontwerper plamen van dijk van ltd interieur bracht

Interieurontwerper Plamen van Dijk van LTD Interieur bracht dit ruime landelijke woonhuis uit 1849 weer in hedendaagse stijl.

 

Mooie open ruimtes

De oorspronkelijk kleine ruimtes werden opengemaakt. Met extra balken konden muren worden verwijderd en ontsond er meer licht en ruimte. Deze ruimte werd benut voor een heerlijke comfortabele woonkamer met open haard en lounge.

mooie open ruimtes de oorspronkelijk kleine ruimtes werden o
senso grain de bewoners kozen voor het senso grain vloersyst


Senso Grain

De bewoners kozen voor het Senso Grain vloersysteem met vuurgedroogd kwarts. Daarmee werdt een mooi contrast gevormd met de authentieke details en het robuuste karakter van deze vloerafwerking. De gekozen kleur, Crust, past perfect bij de andere elementen met een lichte natuurlijke groentint.

 

prachtig kookeiland het volledig op maat gemaakte kookeiland

 

 

Prachtig kookeiland

Het volledig op maat gemaakte kookeiland van corian is de perfecte plek om de dag te beginnen. De espressomachine zorgt voor de broodnodige caffeîne voor een energieke dag en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin. Het is het centrale punt in de ochtend voor de bewoners die na een goed ontbijt aan hun drukke ondernemersbestaan kunnen beginnen.

het familiediner als de avond valt schaart de familie zich i

 

Het familiediner

Als de avond valt schaart de familie zich in de lagergelegen lounge waar meestal gezamenlijk gedineerd wordt. Naast hard werken is ook tijd voor elkaar erg belangrijk voor deze ondernemende familie.

they are not details they make the product een uitspraak van

 

 

They are not details

They make the product. Een uitspraak van Charles Eames die ons vaak inspireert. Details maken het product en een mooi voorbeeld daarvan zijn trapafwerkingen zoals we ze vaak maken. Met mooie doorlopende lijnen, goede aansluitingen en afgeronde hoeken. Onze jongens zijn er inmiddels erg bedreven in en genieten ervan om dit te kunnen maken.

meer weten wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkhede

 

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden? Kom dan vooral een keer langs in één van onze showrooms.

 

Onze showrooms >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)