SBM Offshore

Hollandse meesterwerken op zee

sbm offshore is een nederlands bedrijf dat zich bezighoudt m

SBM Offshore is een Nederlands bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerp, productie en het onderhoud van drijvende olieplatforms.

vanuit hun nieuwe hoofdkantoor in gebouw the base op schipho

Vanuit hun nieuwe hoofdkantoor in gebouw The Base op Schiphol worden hun wereldwijde operatie gecoordineerd en de ruimt 7.000 medewerkers aangestuurt. State of the art communicatiemiddelen worden gebruikt voor videoconferencing om efficient te kunnen vergaderen met mensen die vaak over alle uithoeken van de wereld en midden op zee opereren.

akoestiek de vraag van de opdrachtgever was een open werkomg

 

Akoestiek

De vraag van de opdrachtgever was een open werkomgeving te realiseren met informele overlegplekken. Daarvoor werden specifieke eisen gesteld aan de akoestische eigenschappen van de vloer. Senso leverde haar Acoustic vloersysteem met een geluidreductie van 22dB. Op die manier kunnen overleggen comfortabel worden gevoerd, ook wanneer de secretaresse op hoge hakken langsloopt.

eenheid brengt rust de sensovloer werd in een kleur uit onze

 

 

Eenheid brengt rust

De Sensovloer werd in een kleur uit onze Fusion collectie aangebracht. Volledig naadloos over de 2.500m" tellende verdieping. Met een korte inbouwtijd van een werkweek voldeden we bovendien aan de zeer beperkte tijd die voor de gehele verbouwing beschikbaar was. 

toughwear voor kantoren specifiek voor de intensieve belasti

 

 

ToughWear voor kantoren

Specifiek voor de intensieve belasting in kantoren ontwikkelden we het Senso ToughWear systeem. Het bevat een dubbele toplaag en kent daarmee een langere levensduur. De combinatie van flexibiliteit en hardheid maken dit tot een eenvoudig te onderhouden vloerafwerking met een lange levensduur.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)