Art Collector's Private Residence

Gedetailleerd design door Studio Makkink & Bey

toen designer jurgen bey ons benaderde met dit idee voor een

Toen designer Jurgen Bey ons benaderde met dit idee voor een kunst verzamelaar waren we zowel enthousiast als ook terughoudend. Het design dat hij ontworpen had was zo gedetailleerd dat we voor grote uitdagingen stonden om zijn droom in werkelijkheid te veranderen.

maar het enthousiasme won en dus gingen we aan het werk geza

Maar het enthousiasme won en dus gingen we aan het werk. Gezamenlijk overkwamen we tegenslag en uitdaging. En door onze creativiteit en vakmanschap te combineren waren we uiteindelijk succesvol.

they are not details they make the product ray amp charles e


'They are not details, they make the product'
 ~ Ray & Charles Eames ~

Ieder detail van het design was nauwkeurig, pixel voor pixel, door Studio Makkink&Bey uitgewerkt. Dat oog voor detail moest ook bij de uitvoering worden doorgevoerd. Teams die hiervoor specifieke training hebben gevolgd waren verantwoordelijk voor de uitvoering. Een nauwgezet karwei dat enorm veel tijd en aandacht vergt. 

onbeperkte designvrijheid met behulp van de freeze technolog

 

 

 

Onbeperkte designvrijheid

Met behulp van de Freeze technologie van Senso biedt dit product onbeperkte vrijheid voor de designer. Het integreert complexe printing methodes met een kristalheldere gegoten vloer. Door het design van de vloer naadloos te integreren in het ontwerp van de ruimte zorgt voor een sterke boodschap. Daardoor wordt een interieur meer dan alleen vier muren en een vloer.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)