McDonald's Schiphol

Nederland's drukst bezochte vestiging

meer dan 24 miljoen klanten passeren de kassas van s lands d

Meer dan 2.4 miljoen klanten passeren de kassa's van 's lands drukste McDonalds

douane de vestiging bevindt zich achter de douane op schipho

Douane

De vestiging bevindt zich achter de douane op Schiphol, wat nogal wat flexibiliteit in de organisatie vereist. Zo moeten alle medewerkers worden voorzien van een Schipholpas en vindt screening door justitie plaats van achtergrond. Logistiek vraagt het werken op Schiphol meer tijd en aandacht dan andere projecten.

kleuren de interior design afdeling van mcdonalds europe bev

Kleuren

De interior design afdeling van McDonald's Europe bevindt zich in Frankrijk. De huisstijl wordt nauwlettend bewaakt waarbij kleur en materialisering leidend is. De voorgeschreven tegel kon vanwege de zich bewegende staalconstructie niet worden toegepast. Senso slaagde erin om de kleuren perfect te benaderen en verkreeg de opdracht voor deze flagship vestiging.

deadlines gezien het grote aantal bezoekers en omloopsnelhei

Deadlines

Gezien het grote aantal bezoekers en omloopsnelheid was snelheid van levering cruciaal. Onze teams werkten in shifts waardoor de winkel binnen 6 dagen werd voorzien van nieuwe vloeren, inclusief RVS lijnenspel zoals voorgeschreven door McDonalds.

 

slijtvast er werd bij de aanschaf van de vloer gelet op leve

Slijtvast

Er werd bij de aanschaf van de vloer gelet op leveringsbetrouwbaarheid en levensduur. Onze aanbeveling was de toepassing van het Senso HospitalityCR systeem in combinatie met ToughWear technologie. Deze combinatie van tegelijkertijd harde en flexibele onderlaag en de keiharde toplagen zorgen voor uitermate lange levensduur en lage cost of lifecycle. Ideaal voor grootwinkelbedrijven en horeca.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)