
De pure ingredienten komen uit een eigen moes- en kruidentuin om de hoek.
De pure ingredienten komen uit een eigen moes- en kruidentuin om de hoek.
De aanblik van een volle hectare toekomstige bouwgrond die onbenut tussen de kantoortorens lag deed bij Luc Kusters, chefkok/Patron van Bolenius, het kwartje vallen. “Het zal wel komen doordat ik vroeger veel in moestuinen gewerkt heb, waardoor ik bij de aanblik van zo’n landje meer zie dan alleen een stuk grond.
In het restaurant worden enkel met de allerbeste producten gewerkt. Koninklijke haas, ofwel Lievre a'la Royale is een eeuwenoud wildrecept dat door de keuken van Bolenius nieuw leven ingeblazen werd.
Bolenius probeert haar CO2 uitstoot verder zoveel mogelijk te beperken. Het pand aan de Zuidas waarin Bolenius is gevestigd is energiezuinig en er wordt de inkoop zo duurzaam mogelijk gedaan. Ook bij de inrichting werd gelet op duurzame materialen.
Laat je inspireren in één van onze showrooms
Kom langs >>Meteen een prijsschatting in je mailbox
Wij beantwoorden graag jouw vragen