Restaurant Bolenius

Chefkok Luc Kusters verrast vriend en vijand

de pure ingredienten komen uit een eigen moes en kruidentuin

De pure ingredienten komen uit een eigen moes- en kruidentuin om de hoek.

moestuin op de zuidas de aanblik van een volle hectare toeko

 

 

Moestuin op de zuidas

De aanblik van een volle hectare toekomstige bouwgrond die onbenut tussen de kantoortorens lag deed bij Luc Kusters, chefkok/Patron van Bolenius, het kwartje vallen. “Het zal wel komen doordat ik vroeger veel in moestuinen gewerkt heb, waardoor ik bij de aanblik van zo’n landje meer zie dan alleen een stuk grond.

lievre ala royale in het restaurant worden enkel met de alle

Lievre a'la Royale

In het restaurant worden enkel met de allerbeste producten gewerkt. Koninklijke haas, ofwel Lievre a'la Royale is een eeuwenoud wildrecept dat door de keuken van Bolenius nieuw leven ingeblazen werd.

duurzaam bolenius probeert haar co2 uitstoot verder zoveel m

 

 

Duurzaam

Bolenius probeert haar CO2 uitstoot verder zoveel mogelijk te beperken. Het pand aan de Zuidas waarin Bolenius is gevestigd is energiezuinig en er wordt de inkoop zo duurzaam mogelijk gedaan. Ook bij de inrichting werd gelet op duurzame materialen.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)