Senso Impressions

Ontworpen door Marcel Wanders

Marcel Wanders Impressions

Senso ontwikkelde samen met Marcel Wanders 'Impressions', een naadloze Sensovloer met een trompe l'oeuil effect: een vloer met een driedimensionaal gevoel. De vloer is gericht op de absolute top-end klanten wereldwijd.

Naadloos 3D-effect

De 'Impressions' vloer collectie spreekt meteen tot de verbeelding. Dat komt natuurlijk door het drie-dimensionele gevoel dat de vloer je geeft. Door het creëren van een interessante optische illusie, wordt het direct een eye-catcher in een ruimte.

Senso Marcel Wanders Impressions

Freeze technologie

Ontwikkeld door Senso en ontworpen door Marcel Wanders, biedt 'Impressions' een naadloze gietvloer mogelijk gemaakt door Senso's Freeze technologie. Hoewel heel erg modern qua techniek, geeft deze collectie een klassiek gevoel, een zo bekend kenmerk van Marcel Wanders.

Zie andere Senso Freeze projecten >>
Senso Marcel Wanders Impressions

Wanders: textuur over kleur

'Het gaat meer over textuur dan over kleur', zegt Wanders. 'Sommige vloeren lijken bijna eetbaar, als chocola.'

Senso Marcel Wanders Impressions

Wanders: 'Senso is heel goed in innovaties'

Volgens Wanders: 'Toen Senso bij mij kwam, een aantal jaar geleden om na te denken over de mogelijkheden voor hun Freeze technologie, twijfelde ik niet. Ik ken Senso goed. Het bedrijf is ontzettend goed in technologische innovaties.'

 

Senso Marcel Wanders Impressions

Mooie huizen en publieke ruimtes

Dat is waar Impressions zijn toepassing kent. Een moderne impressie van een voorbije tijd. Een moderne klassieker voor prachtige interieurs.

Senso Marcel Wanders Impressions

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)