"Simple can be harder than complex.

You have to work hard to get your thinking clean and make it simple."

- Steve Jobs -

verder gaan dan wat bekend is we kunnen ook bestaande produc

Verder gaan dan wat bekend is

We kunnen ook bestaande producten uit de kast plukken voortbouwen op bestaande technieken. Maar we willen iets goeds, iets beters bieden. Zodat je weet dat je echt iets goeds in huis haalt. Onze Sensovloer- en wandafwerking is ontwikkeld op natuurlijke basis. Dat is beter voor het mileu en beter voor jezelf. Want de producten zijn ecologisch en schoon van uitlaatgassen. Daarvoor ontvingen we de internationale Ecospecifier certificering en dragen onze producten bij aan milieucertificaten BREEAM en LEED.

 
we vinden veiligheid belangrijk ook veiligheid vinden wij be

 

We vinden veiligheid belangrijk

Ook veiligheid vinden wij belangrijk. Niet alleen is een Sensovloer daarom schoon en sterk, ze voldoet ook aan hoge brandveiligheidsnormen, Zoals bevestigd door TuV. Een Sensovloer is niet brandgevoelig en er komen geen giftige gassen vrij. Veilig voor de allerkleinsten en uzelf, met een gerust hart.

                                                        Een goed binnenklimaat

Gek genoeg wordt veel gesproken over luchtkwaliteit buiten. Dat terwijl de luchtkwaliteit binnen tot wel vijf maal slechter is. Dat komt door de overmatige isolatie, het slechte luchten en de producten die we ons huis in halen. Uitstoot van slechte vluchtige organische stoffen, geproduceerd door bouwproducten zijn daaraan voor een groot deel debet. Onze Sensovloer- en wandafwerking zijn geheel vrij van deze schadelijke stoffen en bewezen gezondheidsbevorderend. Getest door de Duitse overheidsinstantie AgBB en daarvoor certificeerd.

Een goed binnenklimaat

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)