uniting quality with design creativiteit van ontwerpers voor

Uniting Quality with Design

Creativiteit van ontwerpers voor een sensationeel interieur

edward van vliet bekend van zijn ontwerpen voor loreal moros

Edward van Vliet

Bekend van zijn ontwerpen voor l'Oreal, Moroso en Moooi en een van de sterren in de internationale design wereld. Edward van Vliet ontwierp voor Senso een nieuwe wall covering en is ook de ontwerper van Senso's beeldmerk.

Edward is niet alleen een fantastisch ontwerper, maar ook een heel fijn persoon. Toen wij hem ontmoetten tijdens Salone in Milaan, hadden we meteen een band. We begonnen ontwerpen te maken voor onze naadloze wandafwerking, dat van gemalen steen gemaakt wordt. We nodigden ook enkele bevriende architecten uit om ons hun mening te geven. We waren vereerd de heer Cees Dam, een goede vriend van Edward en een wereldberoemde Nederlandse architect toen ook te mogen ontmoeten. Inmiddels 80 (!) en nog steeds actief, gaf hij ook zijn input voor de ontwikkeling van de wandafwerking.

brandvanegmond ontwerpers van lichtsculpturen beroemd over d

BrandvanEgmond

Ontwerpers van lichtsculpturen. Beroemd over de hele wereld, Annette van Egmond en William Brand leveren licht aan koningshuizen en de groten der aarde. Senso werkte met Annette en William samen in de inrichting van hun hoofdkantoor.

We ontmoetten William enkele jaren terug en spraken over onze ideeen over interieur. In zijn visie combineren de beste interieurs een sterke, rustige basis, met speciale elementen om uitdrukking aan je stijl te geven. Wij voelen dat precies zo.

Bekijk de video van William Brand over Senso.

marcel wanders marcel wanders is een van de internationaal m

Marcel Wanders

Marcel Wanders is een van de internationaal meest toonaangevende designers op dit moment. Zijn werk bevindt zich in de permanente collecties van musea over de hele wereld en hij ontwerpt voor bedrijven als Nike, Swarovski, Mac en Puma.

Toen wij hoorden dat Marcel zijn ontwerpkantoor zou verhuizen naar Amsterdam, vroegen wij naar zijn interesse met ons een nieuwe collectie te ontwerpen. We zijn nog steeds trots dat hij toezegde. Tijdens het ontwerpproces waren wij onder de indruk van zijn diepgaande kennis van materialen. Hij begreep meteen de mogelijkheden van ons Freeze product. In dit product kunnen wij een willekeurig ontwerp naadloos in de vloer aangbrengen. Hij voegde het trompe l'oeil effect toe, waardoor een schijnfdimensionaliteit ontstaat. De Impressions collectie ontving wereldwijd veel aandacht in de internationale pers en hielp ons ongelooflijke projecten te doen.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)