Uniting Business with Charity

mag het iets meer zijn think united betekent voor ons ook da

Mag het iets meer zijn?

Think United betekent voor ons ook dat we geloven in dingen doen die meer inhouden dan alleen ondernemen. Het samenbrengen van je functie als bedrijf met je functie in de samenleving.

helen dowling huis elk jaar sponsort senso een groot project

Helen Dowling Huis

Elk jaar sponsort Senso een groot project als goed doel. Dit jaar is dat het Helen Dowling Instituut, dat zorgt voor psychologische hulp voor mensen met kanker en hun families. De bouw van het pand komt volledig door sponsoring tot stand.

xenia hospice het eerste hospice voor jongeren tussen de 16

Xenia Hospice

Het eerste hospice voor jongeren tussen de 16 en 35 jaar die levensbedreigend of ongeneeslijk ziek zijn. Initiatiefneemster Jacqueline Bouts merkte in haar werk als verpleegkundige dat er in Nederland geen geschikte plek is waar jongvolwassenen met een beperkte levensverwachting naar toe kunnen. 

Toen ze ons benaderde om juist voor deze kwetsbare doelgroep een eigen plek te creëren zeiden we direct ja. Er zijn Sensovloeren gelegd in iedere ruimte van het gebouw, waaronder ook de badkamers en keuken. 

klik hier voor meer informatie over Xenia >>
oxfam novib oxfam novib strijd voor een rechtvaardiger werel

Oxfam Novib

Oxfam Novib strijd voor een rechtvaardiger wereld, door armoede te bestrijden en in te zetten op onderwijs. Wij geloven dat onderwijs de motor is van maatschappelijke ontwikkeling. Als Senso ondersteunen we Oxfam, onder andere door een donatie te doen wanneer klanten stalen terugsturen.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)