• Gietvloer Antwerpen

    Bezoek onze showroom in Antwerpen

    Alles over de gietvloer

    gietvloer Antwerpen

Senso's gietvloer showroom in Antwerpen

Leer alles over de gietvloer

In Antwerpen hebben we een full-service gietvloer showroom. Bekijk alle mogelijkheden van onze gietvloer.

Zie adresgegevens Antwerpen >>
SENSO Gietvloer Antwerpen

Laat u inspireren

Eenheid van het interieur

Met een gietvloer van SENSO creëert u eenheid. In Antwerpen helpen we u daar graag mee. We leveren u de gietvloer als warm, comfortabel 'canvas'. U maakt daarop uw interieur. Dat kan landelijk, modern of klassiek zijn. Laat ons u inspireren!

Bekijk foto's van projecten >>
SENSO Gietvloer Antwerpen

Natuurlijk en comfortabel

Ecologische producten

In onze showroom in Antwerpen vertellen wij u graag over de gietvloer die wij op natuurlijke basis maken. Deze gietvloer is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig. Graag vertellen wij u alles over deze gietvloer in onze showroom in Antwerpen! De koffie zal voor u klaarstaan!

 

GIETVLOER VOOR UW WONING IN ANTWERPEN

Pas onze SENSO High Density® gietvloeren toe in alle ruimtes van uw woning. Onze gietvloeren zijn geheel op ecologische basis en met speciale Elaflex-laag die scheurvorming voorkomt. Onze High Density lijn is zeer geschikt om te combineren met vloerverwarming en is beschikbaar in veel verschillende kleuren. Kom bij ons langs in Antwerpen en ontdek zelf de gietvloeren.

 

GIETVLOER VOOR UW ORGANISATIE IN ANTWERPEN

Naast woningen voorzien we diverse organisaties in Antwerpen van onze gietvloeren. Zo leveren we gietvloeren aan onder andere hotels, kantoren, restaurants, winkels en de gezondheidszorg. Onze gietvloer specialisten denken graag met u mee.

 

ONZE COLLECTIES

Ontdek de SENSO collecties in onze showroom in Antwerpen. Elke gietvloer collectie kent karakteristieke eigenschappen en zorgt voor een unieke uitstraling.

Lees meer over de Senso gietvloer >>
Woudt kleed

SENSO Bcrete

Onze Bcrete gietvloer bestaat uit hergebruikte visnetten uit de Noordzee. Deze materialen zijn vermengd met onze biopolymeer, waaruit een poederachtige look ontstaat. Zo zorgen we voor een prachtig resultaat én een schonere zee.

Appartement

SENSO Fusion

De Fusion collectie staat bekend om de karakteristieke betonlook en unieke combinatie van kleuren. Dit zorgt voor een levendig effect.

woonkamer

SENSO Pure

Kies uit duizenden kleuropties en ga voor een stijlvolle basis met de Pure lijn. Een comfortabele gietvloer met een strak design.

Barkruk

SENSO Grain

Een gietvloer uit de Grain collectie zorgt voor een uniek effect vanwege de uitzonderlijke oppervlaktestructuur. We voegen minerale betonkwarts toe, wat zorgt voor een robuust aangezicht.

Stoel

SENSO Titan

De SENSO Titan gietvloer zorgt voor Italiaanse charme door de verwerking van Italiaans marmer uit Umbrië en Toscane. Met een vloer uit de Titan collectie ervaart u eenheid in uw inrichting.

senso superquartz de superquartz collectie is gebaseerd op n

SENSO Superquartz

De Superquartz collectie is gebaseerd op natuur- en leisteen. De vloer bestaat uit marmerkorrels, waardoor een hardheid van tegels in combinatie met een speels effect ontstaat.

impressions

SENSO Impressions

Met behulp van onze Freeze techniek en prachtige ontwerpen van Marcel Wanders is onze Impressions collectie tot stand gebracht. Deze unieke gietvloer heeft een diepte-effect, wat zorgt voor een heuse optische illusie.

DE KOSTEN VAN UW GIETVLOER

Bereken de prijs van de gietvloer op basis van uw wensen eenvoudig met onze snelle offerteaanvraag. Vul uw gegevens en gewenste aantal m2 in en u ontvang binnen enkele seconden uw prijsberekening. U kunt ook langskomen in onze showroom in Antwerpen om geholpen te worden en een prijs te laten berekenen.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)