• PU gietvloer

    Gietvloeren van polyurethaan

    <h1 style=PU gietvloer" />

Een strak en naadloos geheel. Van de woonkamer tot de keuken. Van de slaapkamer tot op zolder. De PU gietvloer van SENSO creëert eenheid in elke ruimte. Niet alleen in woonhuizen. Ook op kantoren en in showrooms. In elke gewenste kleur. Met vloerverwarming of zonder. Precies zoals jij dat wil.

plantaardig en natuurlijk een gietvloer op plantaardige basi

Plantaardig en natuurlijk

Een gietvloer op plantaardige basis voor in huis of op de zaak. Een natuurlijke vloer die comfortabel aanvoelt. Een vloer die representatief is. Niet snel vuil wordt en daardoor tijd oplevert. Een vloer die zich aanpast aan zijn omgeving. Dat is de PU gietvloer van SENSO.

vloeistofdichte pu gietvloer een polyurethaan gietvloer van

Vloeistofdichte PU gietvloer

Een polyurethaan gietvloer van SENSO is vloeistofdicht. Daardoor wordt het reinigen van de vloer kinderspel. De vuilafstotende eigenschappen van de PU gietvloer dragen ook hun steentje bij. Hierdoor is de vloer zelfs geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie.

schitterende kleuren met behulp van fijn bergkristal en natu

Schitterende kleuren

Met behulp van fijn bergkristal en natuurlijke pigmenten krijgt de PU gietvloer kleur en gestalte. SENSO vloeren verschijnen in de meest warme en frisse kleuren. Kleuren die spreken. Kleuren die leven. De kleuren die jij zelf uitkiest en bij jou passen.

vervaardigd uit polyurethaan een pu gietvloer wordt vervaard

Vervaardigd uit polyurethaan

Een PU gietvloer wordt vervaardigd uit polyurethaan. PU is een kunststof biopolymeer. Naast polyurethaan zijn er nog twee andere hoofdsoorten: epoxy en biopolymeer. PU en epoxy zijn aardolie kunststoffen. Biopolymeer wordt van plantaardige olie gemaakt.

Laat je inspireren door een PU gietvloer

Gietvloeren van biopolymeren zijn prachtige producten. Laat je inspireren door prachtige projecten en de vele toepassingen.

Laat je inspireren >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)