• SENSO Gietvloeren

  Natuurlijke vloeren

  Naadloze gietvloeren met betonlook
 • Senso Walls

  wanden op natuurlijke basis

  volledig naadloos

  naadloze wandafwerking

Laatste Nieuws

SENSO gietvloeren

Natuurlijke vloeren

Plan vandaag nog uw virtuele rondgang

Momenteel is onze showroom in Antwerpen fysiek gesloten. U kunt echter, via een 1-op-1 virtual tour, alle gietvloer mogelijkheden bekijken.

Neem gerust contact op voor uw afspraak via onze contactpagina, we zoeken dan samen het beschikbare individuele tijdsvenster op om u zo alsnog van de mooie dingen des levens te laten genieten en dromen.

Plan uw afspraak hier >>
Sensovloeren video

GIETVLOEREN VAN SENSO

Creëer eenheid in uw woning

Met een gietvloer van SENSO creëert u eenheid in uw interieur. Kies voor een naadloze, moderne en strakke uitstraling in uw woning. Een SENSO vloer wordt volledig op uw wensen aangepast. Onze vloeren staan dan ook voor oneindig veel mogelijkheden.

 

Bekijk hier onze collecties gietvloeren >>
Naadloze badkamer muur

 

Naadloze wanden

Prachtig alternatief voor tegels

De naadloze wandafwerking van SENSO is een waardig alternatief voor tegels. Naadloze wanden van gemalen gesteente. Mooi, robuust, vloeistofdicht en blijvend schimmelvrij. Trek uw vloer door op de muren en er ontstaat een volledige badkamer zonder voegen. Ons product is extreem duurzaam, wordt gemaakt op basis van natuurlijke bindmiddelen en is waterdicht. Verkrijgbaar in een prachtige collectie van kleuren. 

Bekijk onze naadloze wanden >>

een eerlijk verhaal over duurzaamheid

Bij SENSO staan we voor duurzaamheid. We vinden het namelijk erg belangrijk om respectvol met onze planeet om te gaan. Daarom gingen we de uitdaging aan en ontwikkelden we een milieuvriendelijk alternatief voor de epoxyvloer.

We kunnen er niet omheen dat het maken van onze gietvloeren en wanden effect heeft op het milieu. Impact die we zo klein mogelijk willen houden. We zoeken daarom altijd naar de juiste balans tussen design, comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Meer over de natuurlijke SENSO vloer >>

Gietvloer betonlook: stoer, strak en sterk

Een vloer met een krachtige uitstraling. Stoer, maar warm en verfijnd tegelijk. Een betonlook gietvloer is de perfecte keuze voor een unieke vloer met de uitstraling van beton. Het mengsel van twee kleuren geeft de gietvloer een bijzonder levendig karakter en geeft iedere ruimte warmte en finesse.

 

Ontdek onze betonlook gietvloeren >>
Gietvloer betonlook: stoer, strak en sterk

 

Onze best geteste gietvloeren en wanden ooit

Iedereen die iets wil maken, heeft grondstoffen nodig. Wij ook, en daar begint onze eerste stap naar een duurzame productie. De keuzes die we maken, worden bepaald door datgene wat ons drijft, motiveert en wat we belangrijk vinden. En dat is vanaf het eerste moment altijd hetzelfde gebleven.

Zo gebruiken we als hoofdbestanddeel voor onze gietvloeren een plantaardig olie. Dat is duurder, maar wel volledig vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast heeft iedere SENSO vloer een Cradle2Cradle certificering en een volledig gecertificeerde Environmental Product Declaration, een boekje waarin de herkomst van iedere grondstof is gecontroleerd en vastgelegd.

Meer over kwaliteit >>
Gietvloer certificeringen
De kosten van een gietvloer

 

De kosten van een gietvloer

Elke gietvloer is uniek en wordt geheel op maat gemaakt. De prijs van uw ideale vloer hangt af van verschillende factoren, zoals het soort vloer en de oppervlakte ervan. Ook de keuzes die u maakt voor de afwerking en de gebruikte materialen zijn van invloed op de prijs.

Ontdek meer over de kosten van een gietvloer >>
Gietvloeren geschiedenis

Ontdek het verhaal achter Senso

Onze projecten worden regelmatige vertoond in internationale designmagazines, op tv en online media. Wat maakt SENSO zo bijzonder? Ontdek het verhaal achter ons bedrijf en onze producten hier.

Bekijk projecten >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)