• Gietvloer prijs:

    Direct de kosten bereken van je nieuwe gietvloer

    Gietvloer prijs:
  • Gietvloer prijs:

    Direct de kosten bereken van je nieuwe gietvloer

    Gietvloer prijs:

Gietvloer prijs

Zelf de prijs voor je gietvloer berekenen

Voor het berekenen van jouw gietvloer prijs maken wij gebruik van een handige offerte tool. Je hoeft alleen een paar gegevens in te vullen en wij sturen je direct onze offerte. Binnen enkele seconden heb je de prijsberekening al in je inbox.

Direct je gietvloer prijs berekenen

wat is de prijs van een gietvloer je hebt wellicht al opgeme

Wat is de prijs van een gietvloer?

Je hebt wellicht al opgemerkt dat de prijs van een gietvloer nogal verschilt. Daar is een logische verklaring voor. Normaliter kent een nieuw product een relatief hoge prijs. Nadat het product enige tijd op de markt is, daalt de prijs. Gietvloeren kennen dit verschijnsel echter niet. Gietvloeren worden al sinds de jaren 60 in de industriële sector gebruikt. Door het strakke uiterlijk van een gietvloer nam de vraag ook toe in de esthetische markt. Er zijn toen veel bedrijfjes bijgekomen die gietvloeren gingen leggen in woningen. De eisen in een woning verschillen echter met die van een werkplaats of loods. Een kwalitatief hoogwaardig product vraagt om bepaalde eigenschappen en heeft daarom een bepaalde prijs. Er bestaan veel bedrijven waar je een goedkope gietvloer kan kopen. Bij SENSO kun je terecht voor een gietvloer van de beste kwaliteit, waar je de rest van je leven voldoening uit haalt.

Lees meer over de kwaliteit van onze gietvloeren >>

Bereken de prijs voor uw gietvloer

Hieronder kunt u direct een prijs berekenen voor uw gietvloer. Direct in pdf. Binnen enkele seconden te downloaden. Zodat u een beeld heeft bij de prijs van een Senso gietvloer.

Lees meer over Senso gietvloeren >>
de perfecte gietvloer volledig naar jouw wens een gietvloer

De perfecte gietvloer: volledig naar jouw wens

Een gietvloer is altijd uniek. Door de gietvloer samen te stellen met eigenschappen die jij wilt, creëer je jouw perfecte vloer. Verhoog de slijtvastheid, voeg meer glans toe, pas de elasticiteit aan. De grenzen zijn eindeloos. Elke optie die je aanpast heeft invloed op de prijs van je nieuwe gietvloer.

 

>> Bekijk alle verschillende gietvloeren

de samenstelling van jouw gietvloer prijs er is geen vaste p

De samenstelling van jouw gietvloer prijs

Er is geen vaste prijs voor een gietvloer. Elke gietvloer van SENSO is uniek. De gietvloer prijs wordt vastgesteld door het soort gietvloer, eventuele opties en het oppervlak. Daarnaast speelt de ondervloer ook een rol in de prijs. De voorbereiding en afwerking hebben invloed op de uiteindelijke prijs.

 

Een handig gegeven is dat de prijs per vierkante meter lager uitvalt bij een groter oppervlakte. Het advies van SENSO is daarom om bijvoorbeeld de gehele bovenverdieping in één keer te voorzien van een gietvloer, in plaats van dit te doen per ruimte. 

een gietvloer met de beste garantievoorwaarden senso levert

Een gietvloer met de beste garantievoorwaarden

 

SENSO levert de beste gietvloer en geeft je een advies waar je echt wat aan hebt. Ons doel is om jouw blij te maken met een schitterende gietvloer waar je nog jarenlang plezier van zal beleven. Daar horen ook de beste garantievoorwaarden bij. Welkom bij SENSO. 

een milieuvriendelijke gietvloer de gietvloer van senso is 1

Een milieuvriendelijke gietvloer

 

De gietvloer van SENSO is 100% natuurlijk en vervaardigd uit duurzame grondstoffen. Daar zijn wij trots op. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke biopolymeren op basis van natuurlijke olie, wordt het milieu niet beschadigt. Dit alternatief voor de schadelijke epoxy vloeren zijn wel kleur-,scheur- en krasvast. 

Raak geïnspireerd door onze gietvloeren

Laat je inspireren in een van onze showroom of bereken direct de prijs van jouw gietvloer

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)