het onderhouden van een gietvloer is gemakkelijk en kost wei

Gietvloer onderhoud

Het onderhouden van een gietvloer is gemakkelijk en kost weinig tijd. Het oppervlak van een gietvloer is naadloos en waterdicht. Zo kunnen vloeistoffen niet in de vloer trekken. Vieze plekken kunnen eenvoudig met een doek worden afgenomen. Je gietvloer is weer schoon en fris in een handomdraai. Dat is het gemak van een gietvloer. 

Gemakkelijk gietvloer onderhoud

Schoonmaken met water

Een SENSO gietvloer is een zeer onderhoudsarm vloersysteem. Veel onderhoud of dure schoonmaakmiddelen zijn daarom overbodig. Koud water is het effectiefst tegen vuil en vlekken.

schoon is schoon met een drukke baan kinderen en de sportclu

Schoon is schoon

 

Met een drukke baan, kinderen en de sportclub vliegt de tijd. Veel tijd voor onderhoud is er niet. Geniet dan van een schone gietvloer, zoals een SENSO gietvloer. Deze trekt ook geen vuil aan en het kan ook niet in de vloer trekken. Zichtbaar schoon is in dit geval echt schoon. 

de ideale gezinsvloer een senso vloer hoeft alleen met een n

De ideale gezinsvloer

 

Een SENSO vloer hoeft alleen met een natte doek te worden schoongemaakt. Binnen een handomdraai is de vloer hygiënisch schoon en kunnen je kinderen er heerlijk op spelen. Dat is het enige onderhoud van een gietvloer van SENSO.

voorkom krassen op je gietvloer een senso gietvloer is krasv

 

 

Voorkom krassen op je gietvloer

 

Een SENSO gietvloer is krasvast, maar voorkomen is beter dan genezen: gebruik een viltje onder meubels en til een bankstel of stoel altijd op om deze te verplaatsen. Zo geniet je nog jarenlang van een prachtige gietvloer.

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)