Comfort voor het hele gezin

Kinderen spelen op de gietvloer, dus demping maar ook veilgheid is belangrijk. We koken, schuiven met stoelen en tafels en nodigen vrienden uit voor een gezellig etentje. We maken gietvloeren voor het hele gezin, die vele jaren meegaan.

 
gietvloer comfort voor het gezin
eenvoudig in onderhoud in ons drukke bestaan besteden we lie

 

Eenvoudig in onderhoud

In ons drukke bestaan besteden we liefst weinig tijd aan schoonmaken. Toch is het belangrijk voor onze hygiene. Verborgen vuil, zoals bij andere vloertypes, kent een Sensovloer niet. Schoon is daarom ook echt schoon.

gietvloer woonkamer

Warmte

Een Senso gietvloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. U kunt daarom ook bij ons terecht voor het aanbrengen daarvan. Zelfs in een bestaande situatie. Heerlijk uitgezakt op de bank, en dan met blote voeten een ijskoud drankje uit de koelkast halen, op een warme gietvloer.

 
Lees over technische eigenschappen >>
gietvloer

Garantie

Comfort betekent ook zorgeloos de toekomst tegemoet. Uw Senso gietvloer komt met uitgebreide garanties. Zodat u zich ook na de aankoop nergens zorgen over hoeft te maken. Maar we vinden het net zo belangrijk dat u voor aankoop een goede voorlichting krijgt. Daarvoor ontvangen we u graag in een van onze showrooms.

Lees meer over certificeringen >>

Delen

Deel dit met anderen

Facebook Facebook Twitter Twitter

Pin It Pinterest Google Plus Google Plus

Stuur naar vriend(in) Stuur naar vriend(in)